Välj en sida

målare örebro

Hessleby Måleri – målare Örebro

Hessleby Måleri

Välkommen till Hessleby Måleri. Vi utför de flesta tjänster inom måleri. När du i Örebro behöver hjälp av en rutinerad målare är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är en firma som funnits i över 15 år och under åren skaffat oss mycket erfarenhet. Det innebär att du kan känna dig helt trygg med att anlita oss. Vi tar oss an både stora som små uppdrag, och vi ser fram mot att få hjälpa just dig när du behöver en målare i Örebro

Kundservice är en stor och viktig prioritering för oss på Hessleby Måleri, och du som kund står därför alltid i fokus för de arbeten som utförs. Vi är noga med att verkligen ta i beaktande, dina behov och önskemål, för att du skall erhålla ett resultat som du blir hundra procent nöjd med. Om du vill veta mer om de tjänster som erbjuds kan du läsa vidare här. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Små & stora uppdrag

Vi erbjuder professionella arbeten inom målning och tapetsering. Alla kunder är lika viktiga för oss på vår målerifirma. Det spelar med andra ord ingen roll ifall du önskar endast litet hjälp, eller om ditt kommande projekt är mer tids- och resurskrävande. 

nöjda kunder

Hundra procent nöjda kunder är en självklarhet för oss. Vi ser därför till att arbeta utifrån den enskilde kundens behov, förutsättningar och önskemål. Vi avslutar aldrig ett arbete innan kunden är helt nöjd och inte önskar mer hjälp.

kvalitet

Framgången för vårt måleri kan till stor del förklaras med att vi erbjuder kvalitet både på de måleri- och tapetseringstjänster som erbjuds, såväl på de produkter som vi använder. Vi använder endast högkvalitativa färger.

Hessleby Måleri